DrInI-89 -> Web Master
Numri i postimeve : 1692 Age : 34 Vendi : Peja Profesioni/Hobi : Student Registration date : 20/10/2007
| Titulli: Kėnga e re e Sonit shumė e klikuar nė internet Tue Nov 11 2008, 20:53 | |
|
Ajo nuk mund tė qėndrojė nė prapavijė. Njė gjė tė tillė e dėshmojnė edhe kėngėt e njėpasnjėshme qė hedh nė tregun muzikor, por me kėngėn e fundit "Shpirti im binjak" ka thyer rekordet. Edhe pse ka vetėm njė javė qė ėshtė lansuar, nė internet rezulton si njė ndėr kėngėt mė tė kėrkuara.
Melankolike, por edhe optimiste nė kėrkim tė shpirtit binjak, ėshtė alternativa mė e fundit qė sjell Soni Malaj. Ndoshta nuk e ka e gjetur ende gjysmėn tjetėr qė e plotėson nė jetėn reale, por krijimi mė i fundit muzikor flet pėr tė kundėrtėn.
Nga informacionet qė kam, kėnga Shpirti im binjak edhe pse ka vetėm njė javė qė ėshtė promovuar, ka pasur rekord klikimesh nė internet, gjė qė mė ka lumturuar pa masė, ėshtė shprehur Soni pėr Korrierin.
Kėnga ėshtė e zhanrit soul, njė bashkėpunim i Sonit me Pirro Ēakon, i cili ka realizuar tekstin dhe kompozimin e kėngės, ndėrsa orkestrimin ia ka besuar Enis Preshevės. | |
|