|
|
| LETRA DASHURIE | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
Baby Girl Admin
Numri i postimeve : 868 Registration date : 03/04/2008
| Titulli: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:25 | |
| "PSE M'HARROVE" E pyes veten pse rash n'dashni.Ah moj nene qka te bej.Jeta ime perfundoj.Per nje vajze qe e deshta shume ma bani zemren ma dogji shkrum.Ma thej zemren si nje gote por qka te bej e dua kot.Jeta pa te me digjet flake syte e mi po derdhin gjak.E dashurja ime te prita me mall une tash po vdes ma ben hallall.Pse t'jetoj kur sjam me ti ma ktheve shpinden me le N'vetmi.Sikur f'mi me le tuj k'ja si nuk te erdh aspak gjuna.Mi more shpresat e u largove dashnin tone ti e lendove.Ti shkove e me le te vuaj askend tjeter une nuk do ta dua,por edhe kujtimet tona une do ti ruaj.Dije se ne zemren time shpurt nuk ka vend per asnje tjeter emer.Arsyen pse vdeka kejt ne ta din ishte arsya EMRI YT.Jeto se une kam vdek per ti shko e mos me lyp me sy.Dashuroje tjetren e cila te gezon se per ne te dy dashuria perfundoj.Ti mu me lendove tradheti me tjetrin me dhurove.Qe une shume te deshta bema ti hallall,por pse me tradhetove ti te koft haram.S'Mundesh me me harru se te deshta pa hile,nuk jam une si ti me zemer katile.Kur te bie shi dije kush po qan,eshte ai djali me zemer te vrare.Ti je fajtor se ma prishe jeten,deshte me jetu me nje zemer tjeter.Tash more vesh se m'ke humbur mua,dhe i kerkon fjalet vetem ty te dua.sikur te ishim sebashku sabah per sabah vet i ke fjalet se lipe me u nda.Pi kujton ditet se ishe me mu vone e kuptove se me ke lendu.E lendove edhe veten se poo don me tu kthy vone e more vesh se zemren ma ke thy.Une po martona por i lumtur sjam.Si te martona kur vec ti ne zemer te kam.E dashurja ime ne darsem po te thrras,per me me shiku ti kur zemra me plas.Ne krahet e tu une dua me vdek po ta le amanet kurr mos me harro per jete.Deshira ime ke qe une me ti te martona por nuk mrrina e dashur dhe sun e perjetova.KUSH NE NA NDAU E VRAFT PERENDIA,SEPSE E VRAU NJE GJE QE QUHET DASHURIA.Me kujtimet e vjetra une tash poo jetoj ditet qe i kaluam smundem ti harroj.Koka po me thot mos qaj e mos vuaj.Por zemra spo me len ti me te harruar.sepse vetem, ty te deshta dhe te thash fjalen te dua.Prap erdhi koha te ecim rrugeve tona e kisha dasht nje perqafim per te fundit takim.N'Doshta me kurr nuk do te shoh,per jete.Se dita se keshtu qenka Fati te mbet pa ty i shkret.Vec edhe njeher te shoh me sy.Ti preki buzet e tua me lotet e mi.Ndegjoje zemren time qish po te te thot.Mos shko te lutem e dashur mos me le ty vet.Zemren do ta bej gur ti sdo te harroj kurre.Per takil te fundit thuaj diqka te mir vec jo ate fjalen qe quhet "LAMTUMIR" _________________ (`*.ø(`*.ø ø.*“)ø.*“) *.♥*“)*. (ø.*“(ø.*“ `*.ø)`*.ø)
Edituar pėr herė tė fundit nga Baby Girl nė Thu Jun 19 2008, 14:26, edituar 1 herė gjithsej | |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:26 | |
| dita e 1 majit per gjith sot eshte dit gzimi te themi per mua vdekje per se gjalli se pikerisht sot para nji viti gjeta dashurin e jetes tyme.. por sot ate e humba pergjithmon. me dridhen kembet shttrengoj dhembet dhe skam zgjidhje dhe si cdo zemer e thier, e trishtuar mallkoj atė me gjith zemer... cfar te bej sedi kurr kam ndegjuar fjalet me te renda nga ai dhe prap kam qendruar pran tyj kurr e dija se tallet me mua dhe lejoja kurr e dija se nuk me donte nuk ndjen gje per mua serish qendroja si nje tel qe tingellonte kurr e prekte pranija e tyj... lotet nuk jan zgjidhje te mbillem te vuaj poashtu .. te gjith mund te thuan jeta vazhdon por sdo ta thonin farre atė ne qofse do ta dinin cfar ndjej ne shpirt.. lumturia po tretet pik per pik por sdo ta mohoj kurr se ki vit qe kalova ishte i embel njekohsisht dhe helmues gjė qe ato dit qė ato dit kan qen ditet e kalendarit me te paharuara ne jeten tyme.. nuk besoj se per mua ndonjeher cel pranverse sic thon dhimja asnjeher slargohet vetem te meson te jetosh me tė... ahh cfar dhimje, pse thon se dashuria nuk eshte semundje kurr mu me dhemb i gjith trupi, ku jam humbur farre nga kjo bot ku gjithmon fitira e tyj me del para sive dhe smun tė durroj.. rri e heshtur dua ta fsheh kete dhimbje por seshte zgjidhje dua ta shpraz zemren se po cmendem.. po rrotullohen reth meje ditet qe ishim bashk dhe mallkoj ate gjithashtu edhe vehten, se lejova te me fundoset jeta ne nje oqean qe ska shpetim.. jam e rre por kuptoj si nje krejtsisht e pjekur se jeta em ka mesuar teper qe tani.. nuk e di cfar te bej met vertet sedii.. po shtrengoj vetvehten mundohem te jem e fort por e pamundur.. ashtu si syt qe laj nga lotet dua ta laj edhe zemren tyme nga kjo dhimje por eshte e pamundur se aty ka nje plag qe nuk mbillet kurre mallkuar qoft 1maji(2007).. gjithashtu mallkuar qoft dhe ai i cili ma shkaktoj kete vuajtje qe tani.... _________________
(ø.*“(ø.*“ `*.ø)`*.ø) | |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:26 | |
| dua te shkruaj aq shum deri sa te arrish te kupttosh se vertet ajo qe ndjej per ty kalon qdo limit,por eshte e kot perderisa ti nuk beson ne dashurin ton..qka te bej un me skam as forcen per te jetuar jeten time,kam frik nga gjithqka..e di se nuk je ti fajtor i ndarjes ton por shpresoj qe nje dit do te arrish te kuptosh se ajo qe te kan then per mua eshte veq se mashtrim..askush nuk i di me mir se un ndjenjat e mia, un e di qdo nat se kur bi ne gjum si ndihem e vetme, eshte shum e veshtir kur zgjohem ne mengjes e askush nuk me thot te dua ashtu si me thoje ti..e keto askush nuk i di por vetem un, ah sikur te ndiheshin ata kshtu si ndihem un tani do ta kuptonin se i kan ndar dy zemra qe shum duheshin..apo ndoshta nuuk do te kuptonin asgje sepse njerzit si ata skan pik ndjenje..kam frik engjulli im kam frik mos te kam humbur pergjithmon..me kujtohet dita se kur u patem betuar se aske sdo lejojm te na ndaj e ti harrove se dhe nje premtim, shkele fjalen e dhen vetem per nje fjal qe nuk ishte e vertet..ah sa e veshtir qenka te jetosh me nje enderr se nje dit do tte jemi si ishim dikur te pandar por endrrave mia po ii vjen fundi vetem kur po me kujtohet se me the LAMTUMIR pa pasur fakt qe te ikesh..shpresoj ta kuptosh nje dit se ajo qe te ka then ishte vetem genjeshter por shpresoj mos te jet von ateher se ndoshta do te vuash edhe ti ashtu si vuaj un tani per ty...por gjithmon do te arrij te te fal sepse te dua shumm.......PER TY ENGJULLI IM qe me bere te ndihem princesh kur nuk isha _________________ (`*.ø(`*.ø ø.*“)ø.*“) | |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:27 | |
| Une pata degjuar nje fjale te urte qe thoshte:"Edhe pse ti je marrezisht i dashuruar dhe gjithcka per ty eshte ai njeri,bota nuk eshte ndalur duke u rrotulluar"-Po,mendoj edhe une,bota nuk eshte ndalur por bota ime nuk sillet me rreth diellit por rreth saj. Ne mbremje kur shtrihem te flej perpiqem qe te bind veten se gjumi eshte shume i rendesishem,por kam nje problem me zemren:ajo nuk eshte e te njejtit mendim. Qe aq shume te dua une e kam te qarte,por perse duhet te mos flej kete nuk e kuptoj.Ti je ne syte e mi magjike,sepse vevtvetja me duket magji kur ec neper kete parajse ndjenjash te bukura.Cfare do qe te bej ka kuptim dhe eshte e bukur vetem kur mendoj se te kam prane.Po te shihnin boten te gjithe me syte e te dashuruarve sigurisht se kurre nuk do te kishte lufte ne boten tone.Sepse ata qe dashurojne e duan boten te bukur,sepse ata nuk mund te shohin keq... Une mundohem qe te perkufizoj dashurine qe kam per ty,por me duket se kurre nuk do te mund ta bej nje te tille,sepse asnje fjale nuk eshte me e bukur nga ajo qe ndjej per ty. Po te me ofronin krejt boten,me beso do te refuzoja sepse nese ate bote nuk do te ishe ti per mua do te ishte nje hic. Une e falenderoj zotin qe eshte kujtuar per mua atehere kur mendoja se me kane harruar te gjithe,e falenderoj qe ka krijuar dashurine,e falenderoj qe te ka krijuar ty. _________________ (`*.ø(`*.ø ø.*“)ø.*“) .*(`**♥* | |
| | | Baby Girl Admin
| Ishte nje nate e e ndriqueshme vere me plot yje dhe shum gjera te vecanta rreth nesh.Ja keshtu ishte ajo nate,as qe e pata menduar qe ne nje atmosfere te tille te lekundet zemra ime.E mendova thjesht,do te jete nje nate si gjithe te tjerat,me pak buzqeshje, ashtu si perhere.Sapo mberiva ne vendin e caktuer syte me shkuan ne fytyren tende engjellore.Nuk mundem ti harroj per asnje cast syte e bukur,ata sy qe me skllaveruan me jave (49) dite te tera.Sa bukur ndriste buzeqeshja ne fytyren tende,sa te mira i kishe gropezat ne faqe.Nuk te njihja e mezi prisja te me prezantoesh plotesisht .Bota mu shfaq me gjith bukurite e saj kur dora ime preku doren tende.Doren e vel.... bukuroshe,asaj qe ndoshta ndjenjen time per te nuk do ta mbylli as erresira e varrit.Te ndjeva me tere forcen e shpirtit,e kuptova se cfare fshihnin vetullat e vrenjtura.Mjaftoi kaq pak kohe qe une te humbisja mendjen,te mbyllesha nen masken e heshtjes.Mjaftoi aq kohe,qe une te ndiqja me sy cdo veprimin tend.Ndoshta nuk ka bukuri me magjpese te natyres nga floket e tua te rrudhta qe te derdhen mbi shpatull.Kam zili eren e flokeve te tu qe me flladisnin aq embel.Nuk po zgjatem te flase ne detaje per pasojat qe me ndodhen mua,por te siguroj se isha dhe jam i yti me tere qenien time.Ke dicka te vecante ne shikimin tend magjpes,me duket sikur shpaloset kaltersia e detit me ate te qiellit, Nuk e paramendoja se do te qendroja para nje bukurie te tille.Te kujtohet shpirti i vogel kercimi i pare? Si mund te harroj trupin tend te brishte,duart e vogla qe me rrethonin qafen,dhe aromen e flokeve tua qe i adhuroj me shume se cdo gje ne bote.Isha i emocionuar si asnjehere me pare,po kerceja si mos me keq,por qetesohesha kur shikoja buzeqeshjen tende hyjnore qe me inkurajonte,me jepte shprese e me bente te te shterngoja embelsisht belin tend prej zane.Te kujtohet zemra im kur shihnim qiellin tone te paster e ashtu pakuptuar u fshehem prej te tjereve U mallengjeve me bukurine e qiellit qe gjdo yje shfaqte fytyren tend te ledhatuer....Nuk kujtoj me asgje.......... vetem se ndjeva embelsine e buzeve te tua,dridhesha i teri,e nuk ngopesha se shternguari trupin tend te dregjur si lastar.Ajo nate per mua eshte gjithcka,sepse jeta ime mori kuptim kur nder krahe te pushtova ty shpirti vogel.Tashme te kam larg,te kujtoj me mall.Por nuk do te vonoje qe do te kem perseri ne krahe si dikur.Te te perkedhel floket e te te ndjej zemren e vogel kur rreh prane meje...SHPIRT me ka marre malli shume zemer. _________________ (`*.ø(`*.ø ø.*“)ø.*“) | |
| | | Baby Girl Admin
|
| TE DUA ZEMER TI JE GJEJA ME E VLEFSHME NE JETEN TIM
--------------------------------------------------------------------------------
a s'eshte e vertete qe fati po na bashkon? a nuk po na lidh ai per jete? edhe ne kohet qe shkojne, nuk di, nuk edi se cfar je ti per mua ?! Ti njeh me imtesi cdo pjese te qenies sime, ti ndjen tek une dhe nervin me te holle, ti lexon cdo gje ne shikimin tim, me syrin tend hyn ne brendesine time hyn ne gjakun tim te ngrohte qe rrjedh ne vene dhe ecen si i cmendur ne drejtimin tend e qe me krahet e tua prej engjelli gjoksin tim sheron.Sa mire ndjehem kur ti me thua se, edhe pse je vetem, ndjehesh e qete dhe e lumtur. Une, kete, kam uruar vazhdimisht per ty. Nuk kam uruar kurre qe ti te ndjehesh e merzitur dhe fatkeqe. Kam dashur gjithmone qe ti te jesh e lumtur, ne forme, vezulluese, plot drite dhe e bukur si kurre here tjeter e, dua qe kjo gjendje e jotja te jete e dukshme edhe se largu ne kilometra e, qe ti t'a dish me siguri absolute qe dikush tjeter nuk jeton ne kete bote, vecse per ty.
Nuk mundem te shkrue me sepse kjo nate e sontshme me braktisi me mendime shum te kqia....! Me thuaj qe ti me do, kjo fjale me ben mire, me sheron. Kur ti me thua qe me do, une gjej fuqi dhe shkruaj edhe me bukur e me shpejt. Sepse une jetoj vecse per dashurine tende.
|
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| Ne ate dite KOrriku dicka ndodhi se ndjej egersine e natyres pasi skutat e shpirtit tim jane ndezur......eshte egersia,krenaria e thyer,humbja dhe se fundi dashuria e lenduar.pse duhet te ndodhte pse?? kam dashur aq shume te te kem afer te te shtrengoj fort fort deri ne pafundesi e te jem i joti dhe vetem i joti....kane qene te shumta netet ku duke u rotulluar ne krevat nga pagjumesia kam enderruar per ne te dy........i jam lutur ZOTIT per ty dhe e kam falenderuar qe te vuri ne rrugen time....eshte pyetja qe me persekuton qe nga momenti qe ma the at fjal (Forget me) e cila shkundi pemen e dashurise sime te paster,ku cdo frut ra pa jete ne token e coptuar nga korrupsioni imoral.ajo fjal akoma,me ndjek me sy hapur,ne enderr,kudo.njeriut qe i dhurova zemren time,shpirtin tim,kohen time me vrau.mbylli me force librin e dashurise sone pa pyetur dhe gervishi cdo kapitull te saj,PSE,PSE, PSE?? dritherimat e trupit akoma i ndjej qenien time te shtypur ne nje imazh bardhe e zi e shoh.se harroj kurre ate fjal...spyeta pse per cfare,perse ma bere mua kete xhest, kjo esht edhe nje nate e trishtuar per mua,edhe nje nate plot kujtime per ty,per ditet e netet e kaluara bashke.... nuk mund te te harroj me beso,shpirt!ditet e netet qe kaloj pas muajit Gusht jane perplot te mbushura me kujtime per ty,perplot vaj e vuajtje...........................kam vendosur gjithe shpirtin tim,gjithe ndjenjat e mia,mendimet emocionet tek ty........sepse kam besim e te dua.........te dua.........te dua me shume se cdo gje ne bote.........e si mos te te dua ty......kur me dhe jeten???si mos te te enderroj kur ti me fale enderrat?????kaloi dhe nje muaj e 29 dite te tjera pa ty shpirt,nderkaq mua akoma me mundon kujtimi per ty,me mungojne ato fjale qe me jepnin jete,gjalleri,qe me falnin buzeqeshjen qe me mungonte prej kohesh.ishe ti e vetmia qe me beje te lumtur,qe me ndeze shkendine ne zemer e qe sot u shua!po a u shua valle kur une ende te dua si i marre,kur une kurre ste harrova as edhe nje sekonde te vetme?! padyshim se ajo qe me mban te gjalle sot eshte dashuria per ty,........ajo me jep force dhe shprese per te bindur veten se ti nje dite do te vish.......,me fal per gjithcka qe te ka vrare apo te ka merzitur.......me fal per gabimet e mia........ me fal per fjalet e pakuptimta.......per budalliqet........te pergjerohem mos me ler.....se ashtu do me sillje vdekjen.....se ti e di qe tani ne kete bote vetem ty te kam.....e vetem ty do te kem....me fal per te gjitha e nese e ke te veshtire te pakten mundohu ta besh.......e mundohu edhe te me durosh ...edhe te me duash pak se kjo eshte gjithcka qe kerkoj nga jeta.......vetem dashurine dhe pranine tende...sido qe te shkojn punet une nuk do te largoj kurre nga zemra dhe se dashuri....... do te dashuroj cdo dite e me shume.......te lutem vetem vetem per nje gje...ti qe me dhe jeten te lutem mos u bej vrasese.......mos ma merr prape ate duke me braktisur..........te dua......sepse ti je endrra ime,jeta ime.......... TE DUA ZEMER pa ty jeta im nuk ka kuptim.......... _________________ |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:28 | |
|
| Largimi yt i hershem shkaktoi plag te medha ne zemren time, nuk ka ilac qe do te mi sheroje keto plage edhe pse disa thone koha sheron cdo plag un nuk besoj. Sa me teper kalon koha aq me teper ndjej mungesen tande. Me shpirt te venitur, me zemer te thyer dhe kthes te pakthyer, me lot ne sy deri sa te jetoj nuk do te harroj. Kush e di sa dite pa diell, pa lule, pa gezim do te kalojne, kurse ne zemren time vetem lot, vuajtje dhe mall per fjalet dhe buzeqeshjen tende te embel.Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmon do te mbetesh ne zemren time me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une i perlotur te pres te kthehesh, te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma kthesh lumturin dhe gjith ate qe pata kur ishim se bashku. Mungesa yte ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli dhembja per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shum se sa te kam dashur, edhe me shum se sa e dua veten, por kur te bindesh atehere ndoshta do te jete shume vone. Une do te jem ne shpirt vetem i yti e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku... Te te them qe te dua me duket pak, dikush duhet te shpik fjale te reja per te percaktuar ndjenjat e mia te lidhura me ty, qe me bejne te kem nevoje per ty ēdo sekond.Kete ndiej biles edhe me shume.Te them qe te dua por ti tani e di , ndoshta ngaqe e them shpesh kjo fjale mund te zbehet por, ēdo here qe ta them eshte sepse dashuria ime per ty rritet. Dua qe ta dish , nuk te dua ne te shkuaren , nuk te dua ne te tashmen , as ne ardhmen , eshte nje dashuri pa kohe , gjithashtu nuk ka distanca , eshte thjeshte nje dashuri e paster , e mbushur me iluzione , me premtime qe nuk duan te permbushen sepse u permbushen te gjitha ne momentin qe te takova. Te dua , si dy fjale qe formojne nje buzeqeshje ne buzet e tua, si dy qiej plot me ngjyra te reflektuara ne syte e tu, si dy fjale te pafundme qe nuk duhet te pushohen se degjuari. Te te duash ty ne realitet eshte nje ēmim, nuk e di ne te meritoj por une luftoj qe te te meritoj , eshte nje ēmim , nje dhurate qe ēdo person do kishte fat po ta harrinte por qe e kam vetem une. |
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| NJĖ ĒAST MALLI ...
Sa shumė mallė, sa dėshpėrim, sa vuajtje, sa shumė dashuri ndjej pėr ty sonte, nė kėtė natė i dashuri im... Sonte ėndėrrat dhe kujtimet pėr ty i kam kėtu grumbulluar nė shpirtin tim nė zemrėn time tė pėrlotur. Mė beso ndihem e vetme nė kėtė botė tė madhe e humbur si njė e huaj, ku nė errėsirėn e harruar dhe e hidhur nė njė qoshe pa skaj. Mes ėndrrash qė dikur i pata, qė jeta m'i ka afruar njėherė kur isha me ty, e ndjej vetėn tė dėshiruar pėr pak ēaste, e pėr pak ngrotėsi, e pėr shumė dashuri, tani nė zemrėn time mbretėron acari qė mė ngriu zemrėn, e bėri akullė! Sonte shoh njė dorė qė s'mė bindet, shoh dy sy qė tė kėrkojnė, i dashuri im dhe ndjej njė zemėr qė ndoshta s'mė pėrket mua, ndjej dashuri qė mė pėrbin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe ēdo qelizė tė qenies time. Ti ndoshta imagjinon ēdo tė thotė tė duash dikend nė heshtje, nė kėtė largėsi tė mallkuar, tė mendosh dhe tė kalosh ditėt pėrgjysėm. Tė jetosh ēdo ēast kur njė pjesė e qenies tėnde jeton larg dhe aq mė keqė kur e di qė s'tė pėrket aspak. E ē'rėndėsi ka pėr mua, veē ekzistencės tėnde. Vetėm njėherė tė jem me ty tė qėndroja njė minutė, atėherė e kisha lutur Zotin qė tė vjenė dhe le tė mė merr nė atė botėn tjetėr, sepse asaj bote i takoj pa ty !!! Eh, sa e sa orė e ditė mė ikin duke tė menduar ty, netėve pėrpilitem dhe ndjej shtėrngimin nė zemėr, lotėt mė rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomės sime, atėherė lotėt teren nga ngrohtėsia e rrezeve mbi fytyrėn time. Fytyra jote trazon ēdo gjė nė shpirtin tim, mė ngacmon fantazinė. Ngado qė po i hedhi sytė mė duket se tė shoh, shoh atė buzėqeshjen tėnde magjepėse ato buzė tė ėmbla, ata sy tė shkruar. Ngado qė e hedh dorėn tė parfytyroj se tė prek. I prek ato flokė tua, atė trup tė bukur mendoj se jam e ulur mbi prehėrin tėnd dhe ngadalė mė perkėdhelė... Vallė ē'ti bėj tani shpirtit qė tė do pranė dhe s'tė ka... Ohhh... ZOT SI NUK ERDHE TĖ MA MARRĖSH KĖTĖ SHPIRT QĖ TĖ MOS VUAJ MĖ? Ē'ti bėj zemrės qė brenda saj qėndron vetėm ti? Ti qė je e vetmja rrėnjė e mbijetesės sė saj! Ē'ti bėj syve qė ndjejnė mallė e duan tė tė shohin dhe derdhin vetėm lotė pa ndalė! Ē'ti bėj vetes sime qė ėshtė dashuruar marrėzisht pas teje? Jam unė qė tė thėrras me zė te shurdhėr dhe vuaj brenda vetės kėtė dashuri. TĖ DUA me shpirt. E dashuruar si sot do tė mbetem pas teje pėrgjithmonė. Dhe nėse kam lėnė diēka tek ti, njė ndjenjė tė vogėl dashurie apo respekti, tė lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote! Unė do tė dua deri nė pėrjetėsi vetėm ty dhe kėtė fjalė do e mbylli brenda nė shpirtin tim dhe kurrė s'do ta tradhėtoj veten time. Nėsė do tė mė marrė malli pėr ty do ta gjej, ta shuaj nė skutat e kujtimeve tė mia qė i ruaj tė pastra. Ty, pėr ty dhe vetėm ty....!!! |
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| Sa veshtire eshte te shofesh se si lulzon natyra, si lindin dashuri te reja, perderisa dashurija jone eshte fikur, as lotet e derdhura e as fjalet e sinqerta plot ndjenja nuk sollen realizimin e dashurise sone. Ne ty derdha peshen e dashurise,peshen e varferis se fatit e cila na ndau dhe shtoi mallin e syve qe te kerkojn gjdoher te perlotur, por ti je i strehuar ne zemren time nga e cila nuk do te dalesh kurre. Dashurija per ty shtrihet ne pafundesi. Ti ike, toka per ty u zhduk, mirpo edhe lumturija ime mbeti vetem hija e dashurise. C'te bej tash kur jam mesuar ne pranin tende, qe perher me behet sikur te mos jetoj fare Engjulli ime. Te prita si lulet qe presin diellin pranveror, te prita dhe po pres me rrjedhjen e kohes mbytese,ende notoj ne detin e dhimbjeve, por nuk e dij pse nuk fundosem dot. Armen me te forte qe e kisha dikure "DASHURIN" e kam ende dhe do ta ruaj gjithmon, por te lutem mos e kerko kthimin tim. Engjull nuk kam fuqi qe ta hap rrugen e veshtire deri te pushkatimi im, ngase jame e molisur nga malli, pikellimi, vetmija, e vuajtjet qe do te varosin triumfin e dashurise tone qe tash eshte vetem fantazi, ender e re e kendshme po pa e shijuar. :? |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:29 | |
|
| Shpeshehere deshiroj ta mendoj dhe ta shof te verteten time te se ardhmes, por ne ēdo moment kam frike se si ta shikoj kur me lendon, kur shqetesimet e tmerruara rriten ne zemren time. Te dashuroj bera veshtersi, me pastaj te dashurova, e tere zemren ta dhurova dhe ta dhuroj ende, te dua ende me gjithe qenjen time dhe per mua je ēdo gje! Por nje Shprese qe te jem me ty nuk ekziston kjo mundesi. Pse mua ēdo dite me kaplon nje rrufe trishtimi, nuk kam menduar se dashuria eshte kaq e lidhur, por nuk eshte se ka lindur vetem nga une kjo bindje, por kete bindje ma krijove ti. Ahhh bukur din ti te dashurosh, shume bukur e defton dashurin tende, shume bukur rrembeve dashurin time, me lae vetem mbrese, kujtim, dhe per deri sa qenja ime te ekzistoj te pres dhe te enderroj. Ne fund te shpreses kam nje shprese, ndoshta nje dite dashuria do te na bashkon, por per momentin filloj te jem i trishtuar, pa mundesit na kanosen shume. Aaaa sikur ta dishe se ēka sillet ne mua, ēka kaplon shpirtin tim, do te kishe lere ēdo gje qe te vish tek une! Te dua edhe pse nuk te kam, te adhuroj edhe pse nuk mundem te preki, shpresoj edhe pse nuk duhet qe te shpresoj, por te dashuroj! |
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| PSE ????????
Pse kto dhimbje kaq te mdhajaaaa,
kur njeriu humb dikend,qe kurr nuk e ka pasur?
Pse kto dhimbje kaq te mdhajaaaa, edhe pse At fare nuk e njef edhe nuk e din, kush ka qen ne t“vertet???
E Pse pra dhemb kaq shummm, edhe pse fare nuk don qe ti kesh kto dhimbje?????
Kur njeriu don,qe jeta prap te vazhdoj,qe Bota prap te sillet rreth Ti. Thujem,e pse megjithat shkatrrohet jeta jote,pse asht Ai ne Zemren tande ,edhe pse ka koh qe Ai asht larguar nga Ti????
Ndoshta,,,nga se Ti e Don,dhe se Dashuria asht shum ma e fort se Mendja
Ndoshat,,,nga se ti nuk mund te jetosh pa Te,edhe pse Ai asnjeher nuk ka Jetuar me Ty.
Apo ndoshta,,, edhe,,,se Ndjenjat e Tua aq te forta jan per Te,,,sa qe nuk ke Forc te luftosh ma kunder tyne
PSE ??? PSE ??? PSE ??? Dhemb kaq shummmmm,,,me thuaj |
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| Dy syte e tu te zi si dy lumenje rrembyes ne to dua te zhytem une.... Tani me une jam hi dhe hije nuk kam me kerkojne pyesin ku kam mbetur...Ne trupun tend te brishte jam shkrire jam tretur...Kur fytyra jote deshiron te buzeqesh kerkom une jam ketu sa hap e mbyll syte ti para do te me kesh.. Kur syte e tua do te lotojne tregom nga une asgje mos fsheh...Do te vij dhe lotin do ta fshij...Kur vetmija shpirtin tend do ta kaploi..eja une jam ketu...dije se vetem per ty po jetoj.... Po shikoj ne kete horizont te bukur... Dhe ja tek po i shoh dy yje te bukur njesoj si syte e tua.. Ja dhe hena paska dal eshte po ajo fytyra yte qe po me buzeqesh... Dhe kur flladi i eres po me luhat...njesoj sikur ne perqafimin tim po luhatet epshi im...Dhe ja hap syte te kerkoj e te kerkoj... Ketu Atje.... Ku je mos valle ne hapesiren e cila do koh pe te te gjetur... Jo shpirti im ja tek te gjeta te fshehur diku thelle thelle ne shpirtin e zemren time.... Une vetem une ne kete nate e zgjuar qendroj ketu... Para muzgut te nates..Dhe dielli po fillon te rilind perseri.... E erresira po largohet bashke me mllefin ...E une ende vazhdoj te qendroj e zgjuar....po shikoj pertej oqeanit ...pertej kufive te largesise e cila ndodhet mes meje dhe teje....por une te ndjej ja ketu afer shum afer pran meje... Ne mes shum lulesh te bukura une te gjeta ty... Ne mes shume yjesh ndriques une gjeta syt e ty.. Ne mes shume luhatjeve une zgjodha perqafimin tend... Ne mes shume zemrash une zgjodha zemren tende... Ne mes shume aromave un zgjodha nuhatjen tende... Dhe ne mes shume Dashurive une zgjodha Dashurine tende..... |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:30 | |
| | Dua te me ndjejsh si eren ne floknajen tende si dikur kur valviteshin mbi fytyren e gjoksin tim tani me viejn vetem si hije neper endrrat e trazuara dhe me zgjojn nga gjumi, qe me rrjedhin syt lot.. Jo, s'eshte e drejt te thehet lumturua sapo e shijuam Jo seshte e drejt te thehen endrrat qe i krijuam se bashku... Tani jam ne nje erresire ku as drita e diellit s'ma z'bardh dot me mungon fustani yt i bardh qe rrugen ne shtrrat te ma ndriqoj.. Te me valvitesh si vershim, e dallge deti , te lozja me ty gjer ne agim dhe si liqejt te pushonim se bashku, eja , ja ku e ke pastertin e shpirtit tim.. |
| |
| | | Baby Girl Admin
|
| ~Gjithqka mbeti vetem kujtim~
Dashuruam.Jetuam.Per njeri-tjetrin,njeri-tjetrin.Egzistuam dhe ishim te lumtur.Te dashuruar enderronim,shpresonim dhe i besonim dashuris son.Ishte gjithqka e imja.Ishe arsya e egzistimit tim dhe kuptimi i jetes.Isha gjithqka per ty,gjithqka qe ti deshe.Por ne nje qast rruga jon u ndal.Une e ti shkuam ne rrug te ndryshme.pse?nuk e di.ndoshta e di.ndoshta ti e din.Por tani nuk eshte me rendesi.E patem dashurin dhe e humbem.Ishim te rinje qe te dinim ta ruajm,dashuria jone tani eshte vetem kujtim .Kujtim eshte edhe koha e loteve dhe e vuajtjes pas ndarjes.Gjithqka e imja dhe gjithqka e jotja eshte kujtim.Edhe une edhe ti tani tashuri te tjera.Por e them pa deshmitar-pas teje kurr askush nuk eshte dhe nuk do te jet arsye e egzistimit tim.Sepse "kurr askush nuk do ta kthej shkqelqimin ne barź"-shkelqimi im eshte shuar moti |
| |
| | | Baby Girl Admin
| | | | Baby Girl Admin
|
| Me fal por nuk mundem te pushoj se ko Zemra ime nuk mund te duron se shum po vuaj per kete shoqeri e ti sme bén mall si po me duket je ber koklarter prej kur ke hy ne pun krejt ke ndryshu.
Sdi kur kjo gje s“me ka ndodhur edhe deri tash as nje Shok sikur ti s“me ka lenduar edhe une jam shume budalle se shum te kam besuar edhe shume dashuri nga zremra ime te kam dhuruar. Sdi si humbi kjo shoqeri, kurre se kam besuar se bash ti e shkel shoqerin edhe fjalet e huaja i beson a thua a s “je duke e kuptuar se duan neve te dy te na hidherojne e shoqerin te na e shkaterrojne cdoher zemra ma ka ndier se kjo mua do te e ndodhte me ty se kur mendoj se shoku yt eshte njeriu qe as me sy s“mundem ta shikoj edhe e di se ai dicka te ka thene. A thua ulu e mendo nje here mos e shuaj kete shoqeri se sasht qe 1 muaj apo 2 por esht me vite edhe nje kohe te shkurter qe isha ne pushime gjithe kjo ndodhi?!- hey ulu mendo ose bjere ate qe ka folur,le te ma thote ne fytyre ta di se per cfare nuk me fol ti edhe prej kur hyre ne pune shume je bere kokelarter, por normal kjo eshte forca e nje njeriut te varfer, por me vjen keq, mos u bej ashtu se asgje s“fiton kalon para meje dhe asnje fjale s“ma thua ai qe ka folur keq per mua, ate qe nje kohe te shkurter e njeh dhe aq shume po i beson a e din sa me lendon?! A e din se sa te kam dashur me shum se vetveten dhe gjithmon kam qen ne perkrahjen tende si ne vujtje, si ne gezime poashtu ne hidherime, por me vjen shum inati pse ashtu ma ben kur e din se une per ty asnje fjale nuk e kam thene . Po e shoh se rruget tona kan ndryshuar dhe s“mundem asgje te them nuk mundem te te ndryshoj pervec vehten time qe mund ta ndryshoj, por nejse te pakten ftyren po ta njoh ,pra edi se cfar shoku je ti ne kete rast e pash sa shume me paske dashur edhe sa shume me paske besuar, faliminderit prej teje, me mire eshte keshtu edhe pse ne zemer me ther, s“ka problem shoku im, kurre se kam besuar se dicka e tiil do te me ndodhte mua me ty, por Jeta vazhdon, kam shoqeri shume, nuk i kam qe 1 muaj apo 2 si ti, nje shok si ty s“me vyn se shume ke ndryshuar u pa edhe kjo pune megjithese me vret shume, por me mire ia kethejme njeri- tjetrit shpinen dhe shko shoqeri ne rrugen pa kethim !!!!!!!!!!ØØØØ |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:31 | |
|
| Marr fryme thelle dhe i mbyll syt si nje femijė qe lutet per deshire dhe enderr te bukur. Eshte heshtje, nuk degjohet asgje vetem tiktakut te ores ne mur dhe kjo zhurme e kendshme me shpie buze valeve te liqenit qe perkundin endrra sirenash me shkelqimin e zjarrt te henes, neper shiun e ftohte kerkova rrugen e fshehte qe ta gjej sonte dhe me endrrat c“ mallem dhe nuk gjeta asnje fjal te me thuash se ndjen mall,, bie shi si lotet e shpirtit tim si e marr mendoj per ty dua te shoh nuk di se a me do zeri yt me vjen nga larg si ushtim. C`thua ti; ta pres dashurin tende apo te nisi nje kerkim te ri?!- Me fal nese nuk di te shkruaj bukur nese nuk di ti gjej fjalet me te bukura per ty, por une kac di kac mund te japi per fillim dhe mos dysho sepse ti ke hyre ne shpirtin tim ashtu butesisht pa dashje te kom ftuar te jesh miku im, prehja ime dhe mbi te gjitha dashuria me merr ne endrrat tua aty ku ti i ruan me xhelozi sepse po e ndjej se ti po vjen si nje lule ne pranver e une do te pres gjithmon do te jem ketu...... |
| |
| | | Baby Girl Admin
| | |
| | | Baby Girl Admin
|
| Marr frym thell dhe i mbyll syt si nje femijė qe lutet per deshir e enderr te bukur eshte heshtje nuk degjohet asgje vetem tiktakut te ores ne mur dhe kjo zhurm e kendshme me shpie buze valeve te detit qe perkundin endrra sirenash me shkelqimin e zjarrt te henes neper shiun e ftoht kerkova rrugen e fsheht qe ta gjej sante dhe me endrrat q mallem dhe nuk gjeta asnje fjal te me thuash se ndjen mall bie shi si lotet e shpirtit tim si i marr mendoj per ty dua te shoh nuk di se a me do zeri yt me vjen nga larg si ushtim Q`thua ti ta pres dashurin tende apo te nisi nje kerkim te ri me fal nese nuk di te shkruaj bukur nese nuk di ti gjej fjalet me te bukura per ty por une kaq di kaq mund te japi per fillim dhe mos dysho sepse ti ke hyr ne shpitin tim ashtu butesisht pa dashje te kom ftuar te jesh mikja ime prehja ime dhe mbi te gjitha dashuria me merr ne endrrat tua aty ku ti i ruen me gjelozi sepse po e ndjej se ti po vjen si nje lule ne pranver e une do te pres gjithmon do te jem ketu .. |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:32 | |
|
| Pershendetje engjelli im E filloj kete leter me e shkruar per ty,me fjalet me te embla te zemres dhe shpirtit tim te lenduar.Ne keto qaste kur e shkruaj kete leter ndihem shum e emocionuar,me merzi ,pikellim,dhe vuajtje te pafund brenda zemres sime,dhe me lot te pandale ne syte e mie te permalluar per nje dashuri.Gezohem qe gjindesh shendosh e mire e poashtu kalon,sidoqofte jeta dhe realiteti dora ime kurr nuk do te ndjej lodhje duke shkruar per ty,do te vazhdoj te shkruaj,do te vazhdoj te dua , dhe do te vazhdoj te shpresoj ne ty sepse shpresa kurr nuk vdes,nuk di qte them ,ndoshta e kam humbur rrugen time te jetes dhe gjindem ne rruge te gabuar por zoti me hapi kete rruge deri te zemra jote.Edhe pse kam nje ndenje deshperimi ne zemer te them te verteten se ti meriton gezimin,lumturine dhe gjitha te mirat e kesaj bote sepse djal si ti nuk gjindet ne kete bot askundi,beso se nuk e kam lehte ta shkruaj tere kete leter por me detyron zemra te shkruaj dhe te nxjerr ate qe e kam ne brendesi te saj(zemres). Kurr nuk do te mundem tia fal vetes nese diku gabova me ty e nuk po e di gje qe beri ndryshim te madh ne mes nesh,kurr nuk deshta te lendoj ty e as veten time ,gjithqka ndodhi pa planifikuar diten e mallkuar kur u dashurova ne ty,Heret e kam kuptuar se jam nje krijes e denuar nga zoti por arsyen e ketij denimi asnjehere nuk e kuptova,tash vazhdoj te qaj fatin tim qe shum e kerkova por kurr nuk e gjeta ,jetova me nje shprese te vdekur dhe ne shoqeri te enderrave,per kete pafatsi mbeta e vetmuar jeten pa ndale duke e mallkuar dhe veten e emerova ne baze te asaj qe mbeta,,Roberesh e Dashurise'',Kurr nuk deshta te gaboj e para zotit te jem nje mekatare kur e di se ne kete bote jam vetem nje kalimtare e rastit qe stacionin e fundit te jetes e kam ne pragun e vdekjes per ne boten tjeter,asgje ne kete bote nuk eshte e perjetshme e as e pavdekshme. Tash vazhdoj te qaj ditet e rinise qe me iken e kurr me skthehen prap,asnjehere ne jete nuk i deshta avanturat e as interesin,qdohere dashurova me shpirt e me zemer te paster,sado qe po mundohem si duket rruget tona nuk po takohen askund, se si ndihem une tani te tregon vete letra e shkruar,kurr nuk e kam menduar nje dashuri te tille qe te ben te vuash me mall ne heshtje ,te lendosh zemren a askujt mos ti tregosh,qdohere qe shkruaj per ty ndihem e priveligjuar dhe krenare kur e di faktin se ti e meriton kete,e meriton qe nje vajz si une te vdes per ty,kjo eshte nje ndenje qe shum me frikeson sepse e di qka dmth ta dashuroj veq njera zemer,vetem zoti mund te dije se ku perfundon rruga e loteve te mi dhe e vuajtjeve te mia(nese ka perfundim diku),un kam besim tek zoti dhe jam e bindur se kesaj radhe do te me ndihmoj,pa dashjen e tij as ne nuk do te ishim takuar,prej se te njoha ty jeta ime mori tjeter kahje dhe kuptim,kete e deshmojne edhe poezite e mia qe tash i shkruaj duke u frymezuar nga ti,Te mos harrojme se dashurine nuk e kemi obligim ndaj askujt,ajo ehte nje ndenje e zemres dhe e shpirtit,ndoshta une nuk e meritoj dashurine tende por nuk jam fajtore pse te dua shum,me vite te tera po jetoj me plage te pasheruar ne zemer,nese zoti e ka shkruar qe un perjete te vuaj per ty dhe dashurine tende,nese eshte shkruar qe kurr mos te takoj per te thene ne kater sy ate qka ndjej ne zemer per ty,nese eshte shkruar per ty te qaj e te vajtoj perjete do te pajtohem me kete fakt edhe pse shum i rende per mua mos harro kurr se deri en vdekje vetem ty te DUA. Fati dhe lumturia jote mvaren nga rruga te cilen ti do ta zgjedhesh ne jete,Me fal te lutem per gjitha keto fjale por nje te vertete mbaje ne zemer dhe kurr mos e harro see me shpirt e zemer ty te do nje vajz shqipetare, e di qe pas kesaj letre me nuk do t gjej force qe te flas me ty sepse sigurisht do te me urresh pa mase por te lutem me fal se kete leter e shkruaj nga detyrimi i vuajtjeve dhe kujtimeve te mia qe kam ne zemer.Nese ke ndenja dhe zemer kupto te verteten qe tregon kjo leter e mos me urrej ,Valle qeshte kjo qe ndjej une per ty?!nje dashuri,nje pikellim ,nje gezim ,apo nje plage e pasheruar e shpirtit tim?!!!Do te vije nje dite kur do te kuptosh te verteten se te kam dashur me gjith zemer por atehere do te jete shum vone ,do te me kerkosh por nuk do te me gjesh askund,do te gjesh vetem varrin time me shum lule te qelura mbi te ku mbi koke do te me qendroj kurora e dashurise qe kisha per ty,une ne zemren tende do te mbetem si nje dore lypse qe troket pa ndale duke kerkuar pak dashuri,do te jem e vetmja ne enderrat e tua por do te zhdukem se shpejti dhe ti do te kuptosh se ky nuk ishte realiteti,Per ndarjen tone une qava me dite te tera pa ndale,e ato dite ra edhe nje shi i madh i pazakonshem,kjo nuk ishte rastesi por per plaget e zemres dhe shpirtit tim edhe zoti ndjeu keqardhje dhe qau me lot,u mundova qe te bind ne te verteten por u mundova kot sepse plaget qe i kisha ne zemer nuk laheshin me lot. Lumturise dhe dashurise sime shpejt iu shfaqen kufijte dhe pengesat,endrra ime e vertete ne dashuri nuk zgjati shum ,ajo u be realiteti i hidhur dhe shum i rende per mua qe shpejt i erdhi fundi.Shpresoj se do te gezosh lumturine,dashurine dhe fatin qe aq shum e deshte dhe se nuk do te pendohesh per padrejtesin qe me bere mua,Nje amanet dua me ta lene,pas vdekjes time te varri im kurr mos mu afro ,plaget qe edhe atje i mbaj te lutem mos mi trazo,Ndoshta kjo do te jete letra e fundit qe per ty po e shkruaj sepse nuk e paske merituar qe nje vajz si une per ty te vuaj,le te mbetet kjo nje misteri,nje ndarje e fundit per fatin qe kisha une ne dashuri,pa ty tsh jam mbet si nje jetime,si nje zog pa krahe e si nje lot i nxire,...si munde ta thesh zemren time si nje got kristali kur kete une kurr se meritova,nuk pate nevoje qe per lumturin dhe kenaqsine tende te lendosh nje zemer te pafajshjme,...kete leter e shkruaj nga zemra per te pastruar shpirtin tim dhe per t mos mbetur borgj i ndarjes ne dashuri....beso se tsh gjindem e paforce,brenda kater mureve e mbyllur ne vetmi per ty jam duke mbajtur zi....Nuk mjaftoi krenaria e as shpresa qe te ma shuaj mallin per ty,...nuk jetohet me shpres te vdekur dhe me dashuri te shfaqur vetem ne leter...edhe sa do te zgjase kjo agoni,kjo misteri,kjo mvaresi dhe ky mall e kujtim per ty kurr nuk do te mundem ta di....kur ta lexosh kete leter mos u ndiej krenar e as fajtor,le te beje kjo leter qe te kuptosh te verteten qe e tregon ,Jeta ime tash shum ka ndryshuar,ne zemer me ka mbetur plaga e tradhetise,ne vitet e dashurise se humbur per jete mbeta nje ,,Roberesh e Dashurise''............. |
| |
| | | Baby Girl Admin
| Dua tė jem engjulli yt
Nuk e di ē`mė shtyri tė tė shkruaj nė kėtė natė tė gjatė. Nuk jam poete,por mė beso se kėto fjalė nuk dalin nga koka ime,por nga zemra.Dalin nga thellėsia e zemrės,aty ku je vendosur edhe ti.Po tė shkruaj,se mė mungon sonte ashtu sikur i mungojnė detit valėt,si qiellit yjet,si syrit loti.....
Mė beso se tė dua shumė.Mė beso se ti dhe vetem ti sundon nė zemrėn time.Ti je ai pėr tė cilėn kam pritur gjatė,pa ty jamė gjysmė.Do tė jap gjithėēka dhe do tė heq dorė nga gjithėēka pėr ty,nga vetja ime dhe nga gjithėēka qė zotėroj. Do tė jetoj vetem pėr ty.Do tė pres,pa marr parasysh sa.Gjithėmonė do tė tregohem e duruar ndaj teje.Kurrė nuk do tė detyroj pėr ndonjė gjė,as edhe me fjalė.
Dua tė te udhezoj ty,te te mbrojė dhe tė ruaj nga ēdo e keqe.Dua tė ndajė me ty mendimet e mia,zemrėn,trupin dhe gjithėēka qė kam.Jam e gatshme tė tė ndegjoj gjithėēka qė ke pėr tė thėnė.Nuk dua qė tė ndermarr ,as edhe tė vdes pa bekimin tėnd..... | |
| | | Baby Girl Admin
|
|
........Ftohte! E ndjej qe i ftohti me ka hyre thelle ne shpirt. Me duket vetja nje qenie e pashprese, e mbaruar kesaj bote,dhe pse per ironi duhet te isha me e lumtura. E ftohta-sinonim i shpirtit tim. O Zot ajo duket sikur me ka zene per fyti e me ndrydh fjalet me ndrydh kujtimet....Sa keq! S'dua te me fshihet gjithcka. Kam patur shume kujtime , kam qene "e perkedhelura" e fatit tim, njeriu me i lumtur. Por...shume gjera me ndryshuan papritur, pikerisht ne ato ēaste kur mendjen e kisha qetsuar me zgjidhjen time. Eshte shume e rende per mua, aq me teper qe njoh dhe karakterin tim: E ēmoj shume shoqerine sidomos kujtimet. Ato i ruaj dhe sakrifikohem per to.Dhe vertet, a s'jane te mrekullueshme! Sido qofshin : te bukura apo te hidhura ato jane kujtime, jane jete shpirti nga yti. E pra, si mund te harroj ; atehere o me mbetej vetem nje cope tru, pothuaj i demtuar, i shperfytyruar dhe fare pa inteligjence. Por kete s“dua ta mendoj. Ndaj dhe mundohem te kujtoj e te kujtoj e te marr vesh se c'behet me mua dhe jeten time.E dini dikure kane thene " se s'mund te kujtosh ēaste te bukura ne hidherim" . Por une po pyes: kur mund te shkaterrohesh me shume : kur je i hidhur dhe kujton castet e bukura apo kur je i lumtur dhe kujton castet e fyerjes, te hidherimit. Mos e vritni mendjen: kam menduar aq shume dhe per ju; dhe ne te dyja rastet e kam ndjere veten shume keq. Lotet me kane mbytur. Ju mund te thoni i ke si me rubinet!Por une do fyhesha, s'ka rubineta ne boten shpirterore. Lotet mund te tregojne dobesi,- dhe une jam e tille, sepse s'di ta mbaj dhimbjen, s'di te fsheh gezimin prej dickaje qe e kam per shpirt, e atehere denoj veten me dobesine time e shkrihem ne lote... |
| |
| | | Baby Girl Admin
| | | | Baby Girl Admin
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE Thu Jun 19 2008, 14:33 | |
| | |
|
Mbylli syt e pergjumur dhe te paraftyroj,te shoh si gjithmone,me sy te shkruar e me zemer te paster,lotet me pikojne ne buze. A thua egziston ndonje vend ne bote ku zemra vrapon drejt zemres pa interes,sic ishte rasti im ?!!!!
Qeshi me vete.....nuk pajtohem me askend se s'kam te drejt te te dashuroj!Nuk besoj se do jem prap me ty,megjithate nuk mund ti ve kapak zemres sa here qe ti therret emrin tim.
Neteve te gjata sa here qe mbylli syt para me dalin ditet e shkruara,kurre nuk mund ti harroj shikimet e tua ledhatuese qe me therrnin zemren,qe me shponin shpirtin,me sjelljet e tua shpejt u bere pjese e jetes sime,u beme te afert njeri me tjetrin dhe megjithate shume fjale mbeten pa u thene..... ......mbrem te perqafova fort ne enderr,e dija se se shpejti do te perfundoje kjo ndjenje,tash nga dita ne dite kuptoj se sa rendesishem je per mua,mirpo nese te pelqen mos mu lajmero,qe te dy fundin e kemi ditur qe ne fillim! |
| |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: LETRA DASHURIE | |
| |
| | | | LETRA DASHURIE | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|