Mirė se vini nė:
www.Peja-Online.tk

Nėse dėshironi qė tė jeni antarė i kėtij forumi regjistrohuni kėtu,
nė mėnyrė qė tė shikoni dhe tė jeni pjesėmarrės nė tema dhe forume te ndryshme!
Me respekt: Drini & Peja-Online Staff.
Mirė se vini nė:
www.Peja-Online.tk

Nėse dėshironi qė tė jeni antarė i kėtij forumi regjistrohuni kėtu,
nė mėnyrė qė tė shikoni dhe tė jeni pjesėmarrės nė tema dhe forume te ndryshme!
Me respekt: Drini & Peja-Online Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Peja-Online.tkForumMuzikė 2008 / 2007GalleryPrograme te ndryshmeLatest imagesAktivizojeni galerinė tuaj (nėse nuk e keni)Lojra te ndryshme onlineRegjistrohuidentifikimiKėrko

Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė!

Shko poshtė 
AutoriMesazh
DrInI-89
-> Web Master
-> Web Master

Numri i postimeve : 1692
Vendi : Peja
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 20/10/2007

Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė! Empty
MesazhTitulli: Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė!   Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė! Icon_minitimeWed Mar 26 2008, 03:39

Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė! Adelin10

Adelina Ismaili ėshtė rikthyer nė skenė me videoklipin e kėngės "Trimit tim", tė cilėn ia ka kushtuar ish-tė dashurit tė saj tė ndjerė, Triumf Riza. "Jam munduar, por nuk kam arritur ta pėrshkruajė krejt ēka kam ndjerė", ka thėnė sė fundi kėngėtarja.

Nė njė intervistė pėr emisionin e KTV-sė, “Pėrrallė me tupan”, Adelina Ismajli ka treguar arsyet se pse videoklipi i fundi i saj ėshtė realizuar jashtė Kosove. Ajo ka thėnė: “Ka qenė frika qė elementet tė caktuara, kanė mundur tė mė pengojnė nė realizimin e njė kėnge nė Kosovė. Kam tentuar nė Turqi, por ka qenė ekstremisht shtrenjtė dhe vėshtirė pėr ta pėrshtatur mentalitetin kosovar”.

Rreth temės sė trajtuar nė kėtė kėngė, ish-missi i Kosovės ka thėnė se kjo nuk i kushtohet vetėm ish-tė dashurit tė saj, por shumė djemve tė cilėn kanė pėrfunduar nė njė mėnyrė tė tillė. “Jam munduar tė pėrfshijė gjithēka; nuk ėshtė kėngė qė e pėrfshinė vetėm njė person, sepse ka keq e mė keq. Kemi pėrjetuar lufta tė ndryshme...”, ka thėnė kėngėtarja e rikthyer, duke shtuar: “Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė”.

“E di qė ka keq e mė keq dhe shumė sigurt e di se historikisht, nėse jo tė parėn apo tė dytėn gjeneratė, atėherė tė shtatėn... ēdo familje ka nga njė mashkull tė humbur. S’ka asnjė familje qė ka sė paku njė mashkull e qė se din ēka ėshtė dhimbja”, ėshtė shprehur Adelina e mbushur nė emocione.

“Mjekėt mė kanė sugjeruar tė punoj”

Nė njė intervistė tjetėr tė dhėnė pėr emisionin Top RTK ndėrkaq, Adelina ka zbuluar se rikthimi i saj ka qenė me shkas. Nė fakt mjekėt kanė qenė ata qė i kanė preferuar asaj tė jetė e angazhuar.

“Ėshtė realitet dhe pse mos ta theksoj. Ka qenė njė sugjerim i mjekėve qė tė punoj sa mė shumė”, ka theksuar Adelina.

“Ēdo vit i kam thanė vetes se ky ėshtė fundi. Gjithmonė kam qenė e vendosur qė nė njė moment ta ndėrpres karrierėn nė kėndim dhe tė kaloj nė njė profesion tjetėr. Mirėpo, ka qenė vetė muzika qė nuk mė ka lėnė mua tė largohem”, ka thėnė ajo.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://peja-online.tk

Adelina: Plumbi qė nuk vret tė bėn mė tė fortė!
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Adelina Berisha - Une jam ajo
» Adelina Ismajli Trimit Tim

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: ø.·“Æ) ARTI DHE KULTURA :: V.I.P. News-
Kėrce tek: