DrInI-89 -> Web Master
Numri i postimeve : 1692 Age : 34 Vendi : Peja Profesioni/Hobi : Student Registration date : 20/10/2007
| Titulli: Tuna: Kam ndryshuar nė karakter, por jo edhe nė pamje Sun Apr 13 2008, 12:29 | |
| Kėngėtarja shkupjane Altuna Sejdiu, e cila ėshtė nė pėrmbyllje tė studimeve nė Selanik, nė njė intervistė tė fundit tė dhėnė pėr tė pėrditshmen shqiptare Korrieri, ka thėnė se ndryshimet e saj janė kryesisht nė karakter dhe aspak nė pamje. Nga pamja nuk kam bėrė ndryshime drastike kohėve tė fundit dhe nuk planifikoj tė bėj mė. Ndėrsa nga karakteri kam ndryshuar shumė, nė aspektin pozitiv. Tani mendoj dhe veproj ndryshe nga para disa vitesh, sepse vetė show biznesi mė bėri mė tė pjekur, ka thėnė Tuna.
Nė pyetjen nėse ka nė plan ta kurorėzojė lidhjen e saj me anėtarin e rep-grupit Skills, Ledrin, shkupjania ka thėnė: Nuk e kam nė plan tė martohem sė shpejti. Kjo ėshtė gjėja e fundit qė mė shkon ndėrmend tani. Jam e koncentruar nė karrierė. Por natyrisht qė njė ditė do tė martohem dhe do tė krijoj familjen e madhe, ashtu sikurse e kam paramenduar.
Tuna ėshtė afėr fundit tė studimeve pėr shkencat e komunikimit nė Selanik, por megjithatė nuk e sheh veten jashtė muzikės.
| |
|