DrInI-89 -> Web Master
Numri i postimeve : 1692 Age : 34 Vendi : Peja Profesioni/Hobi : Student Registration date : 20/10/2007
| Titulli: Britney Spears: Jeta ime e tashme mė e keqe sesa burgu Mon Nov 24 2008, 23:26 | |
| Britney Spears ka bėrė njė deklaratė tronditėse, duke pohuar se jeta e saj e re ėshtė mė e keqe sesa burgu. 26- vjeēja nuk po mund tė pėrshtatet me stilin e ri tė kontrolluar tė jetesės, pas ngjarjeve qė nisen me qethjen e kokės dhe pasuan me rėnie tė njėpasnjėshme. Nė njė dokumentar kėngėtarja amerikane ka treguar duke qarė se nė jetėn e saj nuk ka pasion apo gėzim. Kam disa ditė tė mira, pastaj vijnė tė kėqijat. Edhe kur je nė burg mendon se do tė vije dita qė do tė dalėsh njė ditė. Por nė kėtė situate ku jam, duket se sdo tė mbarojė kurrė, ka thėnė Britney. Ajo mendon se ende po paguan pėr zhgėnjimin qė pėrcolli tek publiku me qethjen e kokės dhe humbjen e kujdestarisė sė dy djemve. I kam gjėrat nėn kontroll mė shumė se ēduhet. Nėse sdo tė isha e kufizuar, do tė ndihesha e ēliruar. Duket sikur mė dėgjojnė, por nė fakt nuk ėshtė kėshtu. Nėse bėn diēka tė gabuar nė punėn tėnde, mund tė ecėsh pėrpara, por mua mė duhet ta paguaj pėr njė kohė tė gjatė. Nuk kam dashur tė jem e burgosur, por e lirė, shprehet kėngėtarja nė kėtė dokumentar.
| |
|